Χανιά: Ναυαγοσώστης εξέπνευσε στο νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο- Δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς εργάτες σε ξενοδοχείο

Ο ναυαγοσώστης εργαζόμενος σε ξενοδοχειακή μονάδα, υπέστη ανακοπή έπειτα από επεισόδιο με αλλοδαπούς, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου κατέληξε

Στο νοσοκομείο Χανίων κατέληξε 20χρονος ναυαγοσώστης, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία (11/06) σε ναυαγοσωστική κάλυψη ξενοδοχειακής μονάδας των Καλυβών Αποκορώνου στα Χανία, μετά από καβγά με πέντε αλλοδαπούς (αναφορά σε Βούλγαρους Γεωργινούς και Ρουμάνους) οι οποίοι εργάζονται στο ίδιο ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, οι αλλοδαποί επιτέθηκαν φραστικά στο ναυαγοσώστη Αλβανικής καταγωγής, όταν τους έκανε προηγουμένως υπόδειξη και τον ξυλοκόπησαν με βια. Ο ναυαγοσώστης απομακρύνθηκε και λίγα μέτρα από το σημείο του επεισοδίου, κατέρρευσε έξω από τοπική επιχείρηση, στην πλατεία στις Καλύβες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα μετέφερε τον ναυαγοσώστη στο Νοσοκομείο Χανίων, με ισχαιμικό επεισόδιο, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή του. Ο 20χρονος δηλώθηκε νεκρός, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού σε ανάταξη.

Στο σημείο του επεισοδίου, μετέβη πλήρωμα του Α.Τ. Αποκορώνου προχώρησε σε προσαγωγή των αλλοδαπών οι οποίοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και επιτέθηκαν στον 20χρονο ναυαγοσώστη .

Από ενημέρωση του NantiaReport.gr, ο ναυαγοσώστης είχε μεταβεί στα Χανιά από την Αθήνα, προκειμένου να δουλέψει σεζόν, σε ναυαγοσωστική κάλυψη τουριστικής επιχείρησης της περιοχής.

Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενω από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, διεξάγεται έρευνα για να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια του επεισοδίου συνεπεία του οποίου η τραγική κατάληξη για τον 20χρονο ναυαγοσώστη καθώς αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.