Χανιά: Εντόπισαν το δράστη δολοφονίας της Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε την πράξη του και συνελήφθη.

Εντοπίστηκε, ο φερόμενος ως δράστης δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά, Suzanne Eaton, 60. Ο άνδρας προσήχθη και τέθηκε υπό εξέταση από τους Αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, ενώ φέρεται κατά την εξέταση του να παραδέχτηκε την πράξη του.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για έναν νεαρό αγρότη, πατέρα δύο παιδιών από το Μάλεμε με διαμονή στην Κίσσαμο Χανίων.

Επίσημη ανακοίνωση από το TW της ΕΛ.ΑΣ για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ιχνη από το αυτοκίνητο του 27άχρονου, μεταξύ των ευρημάτων κατά την αυτοψία στο χώρο από τους Αστυνομικούς και την ιατροδικαστική έκθεση,  στην πρόοδο των ερευνών, συνδυαστικά με τα ευρήματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια προσδιόρισαν  .. το δράστη ο οποίος ομολόγησε.

Το πτώμα της 60άχρονης Αμερικανίδας Βιολόγου εντοπίστηκε από δύο πολίτες που ειδοποίησαν τις Αρχές (09/07) μια εβδομάδα από την εξαφάνιση της, σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από το σημείο του τελευταίου της στίγματος ζωής, σε σφραγισμένο όρυγμα- απομεινάρι της Γερμανικής κατοχής στην Κρήτη – στην περιοχή Πύργος Ψηλονέρου του δήμου Πλατανιά, Χανίων.

Ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ αναμένονται με την ολοκλήρωση της έρευνας, ενδεχομένως αύριο (16/07) να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ