Χανιά: Δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφίας στα στοιχεία του 35χρονου κατηγορούμενου για βιασμού ανήλικης

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, εκδόθηκε δημοσιοποίηση στα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίας κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων

Σύμφωνα με τη Διάταξη Δημοσιοποίησης, πρόκειται για τον Βεστάκη Αντώνιο του Αντωνίου, γεννηθέντα την 18-7-1986.

Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο με το όνομα προφίλ «Μανούσος Σφακιά» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και το «manousossfakia» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, καθώς επίσης και το όνομα προφίλ «Βεστάκης Αντώνης» στο Facebook και «bestakesantonis» στο Instagram.

Η Διάταξη Δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και να εξακριβωθεί η συμμετοχή του ανωτέρω κατηγορουμένου σε έτερες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων.
Έκκληση προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2822023333 του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και 2821025827 του Τμήματος Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.