Χαλκιδική: Σώος ο ένας απο τους αγνοούμενους Σκοπιανούς- Είχαν παρασυρθεί από ρεύματα στο Ποσείδι

Εντοπίσθηκε και περισυνελλέγη σώος ένας από τους δύο αγνοούμενους Σκοπιανούς οι οποίοι μαζί με φιλο τους ο οποίος εντοπίσθηκε λιγο αργότερα, είχαν παρασυρθεί από ρεύματα στην παραλία Ποσείδι της Χαλκιδικής

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού εντοπίσθηκε (10/07-12.00) σωος ο ένας από τους δύο αγνοούμενους Σκοπιανούς οι οποίοι είχαν βουτήξει μαζί με 25χρονο φίλους τους σε παραλία με ρεύματα στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Με τις έρευνες σε εξέλιξη, το πρωί της Κυριακής (10/07) φορτηγό πλοίο σημαίας Γιβραλταρ, εντόπισε τον αγνοούμενο Νοτια- Νοτιοδυτικά της Χερσονήσου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ο 30χρονος Σκοπιανος παρασύρθηκε απο τα ρευματα στο πέλαγος, με κατεύθυνση νοτιοδυτική προς τις παραλίες της Λάρισας και του Πηλίου. Μια μπάλα όπως ο ίδιος ανέφερε στην κατάθεσή του, την οποία εντόπισε να παρασύρεται επίσης από τα ρεύματα τον βοήθησε ενώ κολυμπούσε 19ωρες απο τη στιγμή της παράσυρσης της παρέας απο το ρεύμα, στη “μυτη” της παραλίας Ποσείδι στη Χαλκιδική.

Την προηγούμενη ημέρα (09/07-19.00) διασώθη ο 25χρονος φίλος τους, ο οποίος επίσης παρασύρθηκε από το ρεύμα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου, τρίτου μέλους της παρέας των Σκοπιανών, συνεχίζονται.