Χαλκιδική: Αναζητείται ως ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του, και την αρπαγή του ανήλικου παιδιού τους

Οι Αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Ελλάδας αναζητούν προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 41άχρονης εν διαστάσει συζύγου του, τον 34άχρονο Αλβανό πατέρα των δύο ανήλικων παιδών τους, ο οποίος διαφεύγει ενώ έχει απάγει και το ένα από τα δύο ανήλικα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 34άχρονου Αλβανoύ που αναζητείται ως ύποπτος για τη δολογονία της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς και για την απρπαγή ενός από τα δύο ανήλικα παιδιά τους, κι έχει εξαφανιστεί. Στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε η γυνάικα με τα δύο ανήλικα αγοράκια -4,5 και 6,5 ετών- του ζευγαριού, στην Ορμύλια Χαλκιδικής, μετέβησαν κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Χαλκιδικής, ενώ διεξάγονται ευρείες αναζητήσεις με τη συνδρομή Αστυνομικών Υπηρεσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες (06/01-19.00), η Αστυνομία δέχθηκε κλήση που ανέφερε οικογενειακό επεισόδιο στο διαμέρισμα της γυναίκας. Οι Αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα, η οποία έφερε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι.
Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι συνοριακοί σταθμοί στο ενδεχόμενο να επιχειρήσει να διαφύγει προς τη χώρα του, την Αλβανία, ενώ εκφράζονται φόβοι για το ανήλικο παιδί που έχει μαζί του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport