ΧΑΛΚΙΔΑ- Δολοφόνησαν και βασάνισαν 82χρονο στο σπίτι του

Οι δράστες που εισέβαλλαν αργά το βράδυ στο σπίτι του 82χρονου στη Χαλκίδα, ήταν αποφασισμένοι για όλα. Βασάνισαν, και χτύπησαν τον υπέργηρο άνδρα, τον φύμωσαν, με αποτέλεσμα από το σοκ να υποστεί καρδιοακό επεισόδιο και να χάσει τη ζωή του.

Ο 82χρονος Δημήτρης Αντωνιάδης, μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής περίπου στις 21.20 (07/09)  αποχώρησε από καφετέρια της περιοχής, όπου είχε παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ με φίλους του. Στη συνέχεια  κατευθύνθηκε προς το σπίτι του,  στον 1ο όροφο πολυκατοικίας επί της Καραολή Δημητρίου.

Οι δύο κακοποιού, αιφνιδίασαν τον ηλικιωμένο  άντρα, αφού παραβίασαν την κύρια πόρτα της εισόδου, ακινητοποίησαν το γέροντα, τον χτύπησαν και τον φίμωσαν. Η υπέργηρη σύντροφός του, η οποία βρισκόταν στο σπίτι, δε μπορούσε να αντιδράσει, με τους δράστες να την έχουν δέσει μαζί με τον 82χρονο. Αφού ερεύνησαν το σπίτι, και αφαίρεσαν περίπου 5000ευρώ σε μετρητά και χρυσά νοσμίσματα τα οποία είχε στην κατοχή του ο 82χρονος, διέφυγαν .

Τις εκκλήσεις σε βοήθεια της υπέργηρης γυνάικας, άκουσαν οι γείτονες, οι οποίο μπήκαν στο διαμέρισμα, και βρήκαν νεκρό τον 82χρονο και δεμένη την 97χρονη. Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατός του προσδιορίζεται ασφυκτικός, ενώ έχει υποστεί καρδιακή προσβολή συνεπέια της οποίας κατέληξε.
Σε αλλοδαπούς προσδιορίζουν οι τοπικές Αστυνομικές Αρχές τους δράστες της δολοφονίας, όπως έχουν καταγραφεί σε βίντεο στο κλειστό κύκλωμα ασφαλείας το οποίο είναι εγκατεστημένο στην  πολυκατοικία.