Χαλάνδρι: Συμπλοκή σε ψησταριά με τραυματία απο επίθεση με μαχαίρι- Αναζητήσεις για υπαλλήλους της επιχείρησης

Πληρώματα της ΔΙΑΣ έλαβαν σήμα για αιμορραγικό τραυματία, και μετέβησαν με τουρνικέ στον ατομικό εξοπλισμό τους,  για σε παροχή Πρώτων Βοηθειών

Με ενημέρωση για συμπλοκη ατόμων και αιμορραγικό τραυματία (10/01-01.20) στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Νεφέλης, στο Χαλάνδρι, στο Κατω Χαλάνδρι, πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο σημείο.

Συμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr ο 34χρονος τραυματίας κατήγγειλε ονομαστικά εργαζόμενους της επιχείρησης εστίασης (σουβλατζίδικο) για επίθεση σε συμπλοκή και κατονόμασε εργαζόμενο ως δράστη του τραυματισμού σε βάρος του με μαχαίρι καθώς επίσης δήλωσε ότι του απέσπασαν το κινητό τηλέφωνο του και πορτοφόλι με χρήματα που έφερε στην κατοχή του.

Πληρώματα της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο σημείο με τουρνικέ στον ατομικό εξοπλισμό τους και εκπαίδευση σε παροχή Πρώτων Βοηθειών στον 34χρονο τραυματία, ενώ κλήθηκε για παραλαβή του ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες μεταφέροντας τον στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Με διαβίβαση τα πληρώματα του τομέα αναζητούν τούς δράστες οι οποίοι διαφεύγουν. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Χαλανδρίου.