Χαλάνδρι: Σε σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο τραυμάτισε την αδελφή της με μαχαίρι- Στο σημείο Εισαγγελέας και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ

Καταγγελία για σοβαρό επεισόδιο σε διαμέρισμα μεταξύ δύο αδελφών, εκ των οποίων η μια αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας με εγκλεισμό κατά το παρελθόν, έχει κληθεί ΟΠΚΕ και Αξιωματικός επόπτης με συνδρομή Εισαγγελέα

Σύμφωνα με ενημέρωση απο αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr, το μεσημέρι της Κυριακής (14/08-13.00) σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο αδελφών στο διαμέρισμα επί της οδού Βάρναλη στο Χαλάνδρι, προκάλεσε κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και αίτημα συνδρομής Εισαγγελέα.

Η μία γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας και κατά το παρελθόν είχε εγκλειστεί σε Κατάστημα Ψυχικής υγείας, φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στην αδελφή της. Περίοικοι ενήργησαν και κάλεσαν την Άμεση Δράση, ενώ στο σημείο κλήθηκε ΟΠΚΕ και μετέβη ως επικεφαλής σκηνής ο Αξιωματικός επόπτης της Βορειοανατολικής Αττικής.

Καθώς στις προσκλήσεις των αστυνομικών δεν υπήρξε ανταπόκριση, στο σημείο κληθεί διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ ενώ ζητήθηκε συνδρομή Εισαγγελέα ο οποίος εποπτεύει της αστυνομικής επιχείρησης.