Χαλάνδρι: Πυροβολισμοί πισω απο την οικία του Υπουργού ΠροΠο προκάλεσαν κινητοποίηση στις Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ- Αναζητήσεις για Ρομά

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες για τους πυροβολισμούς εξωτερικά της οικίας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Ο σκοπός της οικία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου,  αντιλήφθηκε τους πυροβολισμούς (20/11-01.35) τα ξημερώματα και άμεσα ενημέρωσε το Κέντρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Nantiareport.gr ακούστηκαν δυο πυροβολισμοί, με τους δράστες σε απόσταση περίπου 200m απο την οικία τους Υπουργού Προστασίας του Πολίτη από την πλευρά της οδού Σητείας, όπου υπάρχουν διάσπαρτες οικίες Ρομά.

Κατά την αυτοψία στο χώρο σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση του Nantiareport.gr, το κλιμάκιο της ιχνηλάτησης περισυνέλλεξε δύο αβολίδωτα τα οποία πρόκειται να εξετασθούν στη ΔΕΕ.

Σε αναζητήσεις προσήχθησαν δύο άτομα για τα οποία δεν προέκυψε η συμμετοχή τους και αφέθηκαν ελεύθερα. Προσαγωγές και αναζητήσεις διενεργεί η ΟΠΚΕ.