Χαλάνδρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί η 49χρονη- Συνέχισε να παραληρεί και να φωνάζει

Νέα προθεσμία ζήτησε κι έλαβε η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, για να απολογηθεί στην 11η τακτική Ανακρίτρια καθώς αρνήθηκε την εκπροσώπηση από το δικηγόρο που της ορίσθηκε

Κρατούμενη στη ΓΑΔΑ παραμένει η 49χρονη Αλβανίδα, δράστιδα της ένοπλης αιματηρής επίθεσης σε βάρος του 68χρονου πρώην εραστής και πατέρα της ανήλικης κόρης της. Το πρωί (15/11-10.50) οδηγήθηκε συνοδεία Αστυνομικών στην 11η τακτική Ανακρίτρια, για να απολογηθεί, ωστόσο έλαβε νέα προθεσμία καθώς αρνήθηκε την εκπροσώπηση από το δικηγόρο που της ορίσθηκε . Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκης της άσκησε Ποινική Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, εξερχόμενη από το γραφείο της 11ης τακτικής Ανακρίτριας φώναζε ότι «…αυτή τη φορά θα αποδεχθεί εάν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Εάν υπάρχει τότε το παιδί μου και εγώ θα πρέπει να είμαστε μαζί..