Χαλάνδρι: Με κλεμμένη καραμπίνα δολοφόνησε τον 4άχρονο γιο του και προχώρησε σε αυτοχειρία ο 27άχρονος πατέρας του

Εντόπισε νεκρούς τον εν διαστάσει σύζυγό της και τον 4άχρονο γιο τους, μέσα στο διαμέρισμά στο Χαλάνδρι. Σε κατάσταση ψυχολογικής κατάρρευσης η γυναίκα.

Η κλονισμένη ψυχική υγεία του 27άχρονου από την απώλεια του πατέρα του σε μικρή ηλικία,  χωρίς να έχει ζητήσει ουσιαστικά βοήθεια, και  η ταραγμένη σχέση του με την εν διαστάσει σύζυγό του, εκτιμάται ότι επέδρασε καθοριστικά στο ταραγμένο μυαλό του δράστη και αυτόχειρα, να προβεί στο αδιανόητο έγκλημα μεσα στη μονοκατοικία της οδού Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι.

Όπως διακριβώθηκε κατά την Αστυνομική έρευνα το κυνηγετικό όπλο με το οποίο δολοφόνησε  τον 4άχρονο γιου του και ενήργησε αυτοχειρία ο 27άχρονος το οποίο βρέθηκε πεσμένο δίπλα του, είχε κλαπεί από τον κάτοχό του ύστερα από διάρρηξη στην Παιανία το 2018 Εξετάζεται ο τρόπος κτήσης στην κατοχή του 27άχρονου .

Ειχαν ζητήσει Νομική δυνδρομή για εγκλεισμό στον 27άχρονο οι συγγενείς του

Κατά την νεκροψία και αυτοψία του ιατροδικαστή στο χώρο όπου εντοπίσθηκαν τα πτώματα πατερα και γιου, ο θάνατος τους αποδίδεται αρκετές ώρες πριν εντοπισθούν νεκροί το πρωί της Κυριακής (07/04). Ειχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία που κατέληξε σε καβγά μεταξύ του ζευγαριού, και οπως εκτιμάται, η πραξη του 27άχρονου ήταν ενδειξη εκδίκησης στην 21άχχρονη συντροφό του, με την οποία δεν ειχαν παντευτεί, ειχαν αποκτήσει ομως τον 4άχρονο γιο τους.

Οι αναπάντητες κλήσεις της 21άχρονης Ρομά συζυγου του 27χρονου και μητέρας του 4άχρονου νηπίου, την ανησύχησαν και μαζί με την αδελφή της, μετέβησαν στην οικία στο Χαλάνδρι. Η γυναίκα άνοιξε με τα κλειδιά της, και εντόπισαν νεκρό στο δάπεδο τον 27άχρονο με το όπλο πεσμένο δίπλα του και τον 4άχρονο γιο τους νεκρό πάνω στο κρεβάτι του.

Σε κατάσταση ψυχολογικής κατάρρευσης η 21άχρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές , κάλεσε την Αστυνομία.

Αναμένεται (07/04) η διενέργεια νεκροτομής για τον προσδιορισμό του χρόνου θανάτου πατέρα και γιου.