Χαλάνδρι: “Η μαμά έβγαλε πιστόλι από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά”- Σε προστατευτική φύλαξη η ανήλικη

Στο Τμήμα προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, παρουσία ψυχολόγου της Υπηρεσίας, η 13χρονη έχει τεθεί σε προστατευτική φύλαξη, και μέσα από την κατάθεσή της, ως αυτόπτης μάρτυρας της ένοπλης επίθεσης σε διένεξη μεταξύ των γεννητόρων της, επιχειρούν οι αστυνομικοί να συνθέσουν της σκηνή της απόπειρας ανθρωποκτονίας

“Η μαμά, έβγαλε από την τσάντα της το πιστόλι, και πυροβόλησε τον μπαμπά”, ήταν η αρχική αναφορά της 13χρονης κόρης της 49χρονη Αλβανή εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, και του 68χρονου οφθαλμιάτρου, Γιώργου Νέου, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11-14.55) αυτόπτης μάρτυρας της απόπειρας δολοφονίας τους πατέρα της. Όπως έχει προκύψει κατά την προανάκριση, η 49χρονη εικαστικό, η οποία βρισκόταν μέσα στο όχημά της, και περίμενε, μόλις είδε την 13χρονη την άρπαξε με τη βία και ακολούθησε έντονο επεισόδιο με τον πρώην εραστή της, τον οποίο πυροβόλησε. Η ανήλικη ανέφεραν στους αστυνομικούς, μάρτυρες της σκηνής, είχε πάρει αγκαλιά τον πατέρα της και τον κρατούσε όταν δέχθηκε τα φυρά από το περίστροφο που κατείχε η 49χρονη βιολογική της μητέρα.

Ένα σημείο έρευνας για τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, είναι ο τρόπος κτήσης του περιστρόφου που είχε στην κατοχή της η 49χρονη και αν υπάρχει κάποιος χώρος στον οποίο υπάρχουν και άλλα πειστήρια που θα μπορούσαν να συσχετιστούν με την υπόθεση. Ωστόσο από τις μέχρι τώρα έρευνες η 49χρονη δηλώνει διαμονή το όχημά της και ανα διαστήματα σε ξενοδοχεία, ωστόσο σε έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματός της, μετά τη σύλληψή της, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο οικιακά μαχαίρια, ένα ξίφος θήκης , δύο κινητά τηλέφωνα, μία τράπουλα ταρώ, ένα βιβλιαράκι με την ένδειξη μεταξύ άλλων «η μαντική τέχνη της ταρώ» .

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, σημειώνουν ότι η  επαφή και η επικοινωνία με την 49χρονη Αλβανή εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, γίνεται με δυσκολία , η ίδια από τη σύλληψή της, μιλάει σε παραληρηματικό λόγο ακατάληπτα με τους Αστυνομικούς της ΥΑΒΑ επιχειρούσαν να λάβουν την απολογία της.

Μέχρι αργά το βράδυ (11/11), οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής,  εξέταζαν την 49χρονη Αλβανή Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία έχει συλληφθεί και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, για  «Απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο», «νόμο περί όπλων», «απόπειρα αρπαγής ανηλίκου» και «ενδοοικογενειακής βία».