Αυτοχειρία ενδεικνύουν τα ευρήματα για το “τέλος” του Κυριάκου Μαμιδάκη

Αποδίδεται και επίσημα σε αυτοχειρία από τα ευρήματα του ιατροδικαστή και την αυτοψία της Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, ο θανατος του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη.

image

Η Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής, ανέλαβε τη διερεύνηση των αιτιών θανατου του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη, 84.
Σύμφωνα με τα ευρηματα του ιατροδικαστή κατα τη νεκροψίας, στο πτώμα του 84άχρονου επιχειρηματία ιδιοκτήτη της Jet oil, Κυριάκου Μαμιδάκη, και την αυτοψία στο χώρο  αποκλειστηκε η εγκληματική ενέργεια, και αποφανθηκε, αυτοχειρία.
Όπως διακριβωθηκε αυτοβλήθηκε στον αριστερό κρόταφο με 32άρι περίστροφο το οποίο κατείχε νόμιμα, και εντοπίσθηκε δίπλα στο πτώμα, στο γραφείο του σπιτιού του, στο Διόνυσο.
Κατά την αυτοψία στο χώρο, ο 84άχρονος πυροβόλησε μια φορά με το όπλο στον τοίχο του γραφείου και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.
Τον επιχειρηματία εντόπισε νεκρό Φιλιππινέζος οικονόμος της οικίας, ο οποίος άκουσε δύο πυροβολισμούς και εντοπισε νεκρο τον Κυριακο Μαμιδάκη. Άμεσα, ενημέρωσε το γαμπρό τού, ο οποίος διαμένει στο ισόγειο της βίλας και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.
Κατά την έρευνα στην οικία δεν έχει ανεβρεθεί ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του 84άχρονου, ωστοσο στο γραφειο του, ειχε μπροστα του λευκη σελιδα Α4 και στυλο. Εκτιμάται ότι οι εξελίξεις στη Jet Oil, ήταν καθοριστικες για τις αποφάσεις που έλαβε ο υπέργηρος επιχειρηματίας και διέπραξε την αυτοχειρία.