Αττική Οδός: Πυρκαγιά σε οχήματα χρηματαποστολής εν κινήσει

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιας ενήργησε πλήρωμα της Πυροσβεστικής, σε όχημα χρηματαποστολής ενω βρισκόταν εκ κινήσει στην Αττική Οδό.

 Από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας  (02/01-15.25) διακριβώθηκε εκδήλωση φωτιας σε οχήματα χρηματαποστολής ενω βρισκόταν εν κινήσει στην Αττική Οδό, στο 33ο χλμ της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της Λ.Μαραθώνος στην Παλήνη.

Άμεσα στο σημείο μετέβη όχημα της οδικής βοήθειας, πλήρωμα της Τροχαίας και Πυροσβεστική έξοδος με το πλήρωμα να επιχειρεί άμεσα στο έργο κατάσβεσης της φωτιας.

Για το περιστατικό, μετέβη στο σημείο και όχημα της Ασφάλειας, καθως το θωρακισμένο βαν μετέφερε μεγαλο χρηματικό ποσο, ενω ενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιας στο όχημα της χρηματαποστολής.

Άμεσα ενημερώθηκε η εταιρεία της ιδιωτικής Ασφάλειας «Brinks Security» στην ευθύνη της οποίας είναι η χρηματαποστολή και έγινε μεταφόρτωση του χρηματικοπυ ποσού σε άλλο οχήματα της εταιρείας.

Οι δυο επιβαίνοντες υπάλληλοι της εταιρείας έγκαιρα απομακρύνθηκαν απο το όχημα της χρηματαποστολής, το οποίο έχει υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές ενω κλήθηκε γερανός να το παραλάβει. Η κίνηση στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς την Ελευσίνα, από την έξοδο της Λ.Πεντέλης στη δεξιά λωρίδα έχει διακοπεί και τα αυτοκίνητα κινούνται με περιορισμένη ταχύτητα.