Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω άσκησης πυρόσβεσης

Λόγω διεξαγωγής άσκηση του Πυροσβεστικού Σώματος, σε αντιμετώπιση συμβάντος φωτιάς στην Αττική Οδό, στην περιοχή του Χαλανδρίου, η Τροχαία θα προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας

Μεγάλη άσκηση πυρόσβεσης θα πραγματοποιηθεί στην Αττική Οδό στο ύψος του Χαλανδρίου την Τετάρτη (09/11) και από ώρα 23.00μμ μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/11) και ώρα 05.00π, από την Τροχαία θα επιβληθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των τροχοφόρων .

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα περιλαμβάνουν τα σημεία της Αττικής Οδού:

-Σήραγγα Βριλησσίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα.

-Κλάδος εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα.

-Κλάδος εισόδου από ΔΠΛΥ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα.

Όσο διαρκούν οι διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται με εκτροπή:

-Στην έξοδο Πεντέλης (Κόμβος 12) και μέσω της οδού Αττικής (Πάρκο Βριλησσίων, άνωθεν της σήραγγας), είσοδος εκ νέου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού, από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης δυτικά.

– Μέσω της οδού Αττικής και είσοδος εκ νέου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού, από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης δυτικά.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στα ανωτέρω σημεία του οδικού άξονα της Αττικής Οδού κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.