Αττική Οδός- Κόμβος Κηφισιάς: Ανάσχεση 7χλμ. λόγω τροχαίου

Ανάσχεση κυκλοφορίας σε μήκος 7 χιλιομέτρων στην Αττική Οδό, λόγω τροχαίου στον κόμβο της Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατέληξε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και μεταφέρθηκε ο 40άχρονος Αερονόμος, ο οποίος τραυματίσθηκε σε τροχαίο όταν το δικυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧΕ στην Αττική Οδό. Ο Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργειται έρευνα.

______________

Τροχαίο ατύχημα  (17/02-09.30) με σύγκρουση δικύκλου της Αερονομίας με ΙΧΕ, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά το δακτυλίδι της Κηφισίας. Στη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Δύο λωρίδες κυκλοφορίας παραμένουν κλειστές μέχρι να απομακρυνθούν τα εμπλεκομενα τροχοφόρα. Ενώ η Αττική Οδός έχει κλείσει προσωρινά τους κόμβους Μαραθώνος, Ανθούσας, Δουκίσσης Πλακεντίας και Πεντέλης ώστε να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

Ωστόσο καταγγελίες, για ακόμα μια φορά, για οδηγούς που επέλεξαν με τα οχήματά τους να κινούνται στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) με αποτέλεσμα να παρεμποδίζουν τα ασθενοφόρα και τα οχηνατα οδικής βοήθειας να μεταβούν στο σημείο, στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος.