Ατλάντη Φθιώτιδας:Συνελήφθη γιατρός, προκάλεσε βαριά εγκαύματα με ατμοσίδερο στη νεαρή γραμματέα του

Με εγκαύματα δευτέρου βαθμού από ατμοσίδερο η γραμματέας γιατρού στην Αταλάντη Φθιώτιδας, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Κατά την εξέταση της ως δράστης προσδιορίστηκε γιατρός στον οποίο παρείχε γραμματική υποστήριξη.

image

Γιατρός κατηγορείται ότι προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού  στην 45χρονη γραμματέα του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό. Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 52άχρονος γιατρός που διατηρούσε ιατρείο στην Αταλάντη, υποψιάσθηκε ότι η γραμματέας του διατηρούσε παράλληλο δεσμό και με ατμοσίδερο της προκάλεσε εγκαύματα.
Η 45άχρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης (23/05-04.00) με τους γιατρός να γνωματεύουν χτυπήματα και εκχυμώσεις σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα και εγκαύματα Β’ βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο και στις παλάμες των δυο χεριών στα δύο χέρια.
Αρχικά η 45άχρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ψευδώς ότι  διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι της και για να τους αποκαλύψει τα κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα της προκάλεσαν εγκαύματα με το οικιακό σίδερο ατμού.
Κατά την εξέταση της ωστόσο υπό τις ερωτήσεις των Αστυνομικών κατέδειξε ως δράστη τον 52άχρονο γιατρό, ο οποίος παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ο 52άχρονος γιατρός ζήτησε και έλαβε προθεσμία από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή (27/05).