Αθήνα: Συνελήφθησαν Τυνησιος και Αλγερινός, σε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα

Σεσημασμένοι για κλοπές οι δύο λαθρομετανάστες, επιχείρησαν να αποφύγουν τη σύλληψη κάνω απέρριψαν πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα ενώ πληρώματα της Άμεσης Δρασης τους καταδίωκαν

Στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Αχαρνών (15/12-23.00) η ΔΙΑΣ Αγίου Παντελεήμονα, προχώρησε σε έλεγχο οχήματος Golf με δύο επιβαίνοντες. Στην παρουσίαση των ενστόλων ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδιωξη.

Με ταχύτητα ο οδηγός του οχήματος, θετοντας σε κίνδυνο τις ζωές πολιτών, κινήθηκε επί της Ηπείρου και βγήκε στην Πατησίων, έστριψε στη Φωκίωνος Νέγρη, με τα πληρώματα να εγκλωβίζουν το όχημα και το ακινητοποίησαν επί της Δροσοπουλου στη συμβολή της με την οδό Τενέδου.

Όπως αντιλήφθηκαν τα πληρώματα της ΔΙΑΣ Αγίου Παντελεήμονα, κατά την καταδίωξη στο ύψος της ΑΣΟΕΕ ο συνοδηγός απέρριψε από το παράθυρο του οχήματος σακούλα με δεκάδες πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες. Οι δύο επιβαίνοντες συνελήφθησαν και όπως διακριβώθηκε κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, πρόκειται για λαθρομετανάστες ηλικίας 30ετων από τη. Τυνησία και 27χρόνος Αλγερινός, σεσημασμενοι για κλοπές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη δράση τους, συνοψίζεται.