Αθήνα: Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών- Επέμβαση ΜΑΤ (φωτο & βίντεο)

Συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών που κατέβηκαν σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας και οπαδών του ΠΑΟΚ.

Με επέμβαση των ΜΑΤ αποκαταστάθηκε η Τάξη στο κέντρο της Αθήνας (26/11-16.30) ύστερα απο επεισόδιο με συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, και Πακιστανών που πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο για τη γενέθλια ημέρα του προφήτη Μωάμεθ.

pakistanoi-kentro4

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Nantiareport.gr, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ – όπως κάθε φορά- είχαν προγραμματισμένο σημείο συνάντησης για να μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, τα γραφεία του Συνδέσμου τους, στην περιοχή της Ομόνοιας.

1291099_intime2

Οι Πακιστανοί -τους οποίους συνόδευαν “αλληλέγγυοι” και μέλη από “συλλογικότητες του χωρου”- που πραγματοποιούσαν πορεία με θρησκευτική αφορμή, “απαίτησαν” από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να περιοριστούν σε χώρο- λόγω της πορείας που πραγματοποιούσαν, με την ένταση να προκαλεί σύρραξη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης στο Nantiareport.gr, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έφεραν διακριτικά, μεταξύ των Πακιστανών διακινήθηκε η “ψευδής αναγγελία” οτι πρόκειται για υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής  και επιχείρησαν να τους επιτεθούν.

Ακολούθησαν προπηλακισμοί και βίαιη συμπλοκή μεταξυ των οπαδών του ΠΑΟΚ και των  Πακιστανών. Ενώ στη συμπλοκή συμμετείχαν από την πλευρά των Πακιστανών και “αλληλέγγυοι” του “χώρου “.

pakistanoi-kentro2aΆμεσα στο σημείο αναπτύχθηκε ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις ενώ διμοιρίες της ΥΑΤ παρενέβησαν και επανέφεραν την ηρεμία στο κέντρο.

___________

* Φωτογραφίες: IntimeNews