Αθήνα: Πακιστανοί δολοφόνησαν και τεμάχισαν μάνα και κόρη από τη Γεωργία ενώ απέρριψαν τα μέλη τους, σε κάδους απορριμμάτων

Μια παράνομη σχέση, προκάλεσε εκβιασμό, και δύο γυναίκες από τη Γεωργία, δολοφονήθηκαν από Πακιστανό, ο οποίος τις τεμάχισε και απέρριψε τα μέλη τους σε κάδους απορριμμάτων της Αττικής, σε ένα έγκλημα που εξιχνιάστηκε μετά από 13χρόνια

Για τις δύο γυναίκες από τη Γεωργία, 59ετών και 21χρόνων- μητέρα και κόρη- είχε δηλωθεί εξαφάνιση, από το 2007. Οι συγγενείς τους και οι Αρχές, θεώρησαν ότι είχαν επιλέξει να .. απομακρυνθούν όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο, οι δύο Γεωργιανές ήταν θύματα βίαιης δολοφονίας.

Οι δολοφόνοι με βρόγχο (σχοινί) προκάλεσαν στραγγαλισμό στα θύματα, μέσα στο διαμέρισμά τους,  στα Άνω Πετράλωνα , και στη συνέχεια τις τεμάχισαν, τοποθέτησαν τα μέλη τους,  σε σακούλες σκουπιδιών και τα απέρριψαν σε κάδους απορριμμάτων της Αττικής.

Τα κίνητρα των δραστών αποδίδονται σε προσωπικές διαφορές με τα θύματα

Ανώνυμη πληροφορία στη Διεύθυνση Αναζητήσεων, πριν λίγες ημέρες, προκάλεσε εκ νέου έρευνα και τροπή στην υπόθεση, η οποία παρέμενε ανεξιχνίαστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει πίσω στο 2007, κατά την έρευνα των Αστυνομικών, οι δύο γυναίκες από τη Γεωργία, είχαν επαφές με τους δράστες από το Πακιστάν, καθώς ο 54χρονος Πακιστανός και δράστης, ο οποίος ήταν παντρεμένος, είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με την 21χρονη Γεωργιανή.

Η πληροφορία ανέφερε ότι τρεις Πακιστανοί εμπλέκονται στη δολοφονία των δύο γυναικών, ένας εκ των οποίων διατηρούσε δύο καταστήματα στην Αθήνα. Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν τους υπόπτους από το Πακιστάν και προχώρησαν σε προσαγωγή τους, και ομολόγησαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία. Οι δύο Πακιστανοί ηλικίας 54 και 60 ετών, ως καθ ομολογίαν δράστες, περιέγραψαν τη σκηνή εγκλήματος ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας των δύο γυναικών από τη Γεωργία, καθώς τις έπνιξαν και τις τεμάχισαν ενώ ο τρίτος ως ομοεθνής συνεργός τους, ομολόγησε ότι τους συνέδραμε για να εξαφανίσουν τα τεμαχισμένα μέλη μητέρας και κόρης.

Όπως ισχυρίστηκε κατά την προανακριτική απολογία του ο 5χρονος Πακιστανός δράστης, οι δύο γυναίκες από τη Γεωργία, τον εκβίαζαν ότι θα αποκαλύψουν την παράνομη ερωτική σχέση στη σύζυγό του, και με δύο φίλους του προχώρησε στη δολοφονία τους, και την απόκρυψη του εγκλήματος που είχαν διαπράξει. 

Οι Πακιστανοί, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, και αναμένεται να οδηγηθούν στις Φυλακές .