Αθήνα: Κλείνει (ξανά) το κέντρο– Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από την Τροχαία Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου

Προγραμματισμένο πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτη (29/02) στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων καθώς και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων, θα κλείσει άλλη μια μέρα το κέντρο της Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή της Τροχαίας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, θα επιβληθούν αναγκαία μέτρα τροχαίας -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων- κινητοποιήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (29/02) στο κέντρο της Αθήνας ειναι διαθέσιμες (εδώ), καθώς επίσης στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ, εχει δημιουργηθεί ειδικό Banner με ενημέρωση για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (εδώ)