Αθήνα: Καταγγέλλει τον τριήμερο βιασμό της νεαρή απο την Αλβανία με δράστες δυο ομοεθνείς της

Θύμα βιασμού και παράνομης κατακράτησης, κατήγγειλε νεαρή γυναίκα από την Αλβανία με δράστες δύο ομοεθνείς της σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Η 19χρονη γυναίκα από την Αλβανία, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας  Αθηνών ότι επί τρεις ημέρες, από την Τετάρτη (23/06) έως και σήμερα, δυο ομοεθνείς της ηλικοας 20ετων και 21χρονων, τη βιαζαν αλλεπάλληλα σε διαμέρισμα  στον Άγιο Νικόλαο  Πατησίων  Οπως η καταγγέλλουσα δήλωσε στις Αρχές, γνωρίστηκε με έναν από τους δύο Αλβανους μέσω δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών και έκλεισαν ραντεβού για την περασμένη Τετάρτη (23/06) όπου και εμφανίστηκε ο δεύτερος ομοεθνής του. Η 19χρονη φέρεται να κατήγγειλε ότι της χορηγήθηκε παραισθισιογόνα ουσία προκειμένου να κάμψουν τις αντιδράσεις της και να συνεχίζουν να την κακοποιούν.

Οι δύο Αλβανοί την απελευθέρωσαν (26/06) στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής για τη Μύκονο. Οι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν, το μεσημέρι (26/06) στη Μύκονο, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.