Αθήνα: Δύο Βούλγαροι, καλούσαν ιερόδουλες σε ραντεβού τις βίαζαν και τις ξυλοκοπούσαν

Τον τρόμο στις ιερόδουλες είχαν προκαλέσει οι δύο αδίστακτοι και βίαιοι Βούλγαροι κακοποιοί

Για 15ημέρες, οι δύο Βούλγαροι ποινικοί, έκλειναν ερωτικά ραντεβού σε ιερόδουλες, σε εγκαταλελειμμένα γραφεία και πρώην επαγγελματικούς χώρους, αποκτούσαν πρόσβαση με διάρρηξη, ώρες και ημέρες με περιορισμένη κίνηση στις πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας και προέβαιναν σε ακραία βίαιες πράξεις. Τρεις νεαρές γυνάικες από Ουκρανία, Ρωσία και Αλβανία, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τη βία και την αρρωστημένη διαστροφή. Η ιερόδουλος από την Αλβανία κατάφερε να κόψει τις ταινίες και ζήτησε βοήθεια από τον θυρωρό του κτιρίου. Στην περίπτωση των δύο γυναικών από τη Ρωσία και την Ουκρανία βγήκαν στη Φειδιππίδου και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου αντίστοιχα, σε βοήθεια από τους περαστικούς.Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr η 24άχρονη Ρωσίδα, το τελευταίο θύμα των δύο Βούλγαρων, στην αντίδρασή της στη βία που ασκούσαν σε βάρος, της προκάλεσαν κάταγμα στο κεφάλι και ρήξη τυμπάνου, της έσπασαν το αριστερό χέρι και σε όλο το σώμα της φέρει εκτεταμένους μόλωπες και αιματώματα!

Οι δύο Βούλγαροι ακινητοποιούσαν τα θύματά τους, τις χτυπούσαν άγρια με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, τις ξυλοκοπούσαν βίαια, τις κακοποιούσαν και τις βίαζαν επανειλημμένα, στη συνέχεια τις λήστευαν και τους αφαιρούσαν χρήματα και κάρτες. Επέστρεφαν στα δωμάτιά των θυμάτων τους, έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα ενώ από το δωμάτιο του πρώτου θύματος, της 23άχρονης Αλβανής, έκλεψαν και τις πιστωτικές της κάρτες, αφού την έδειραν ανελέητα για να τους αποκαλύψει τους κωδικούς, αφαίρεσαν από το λογαριασμό της €4.300 .

Οι Βούλγαροι, στη συνέχεια, από τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων τους, επικοινωνόυσαν με άτομα του περιβάλλοντός τους, και αξίωναν χρήματα, για τις απελευθερώσουν, ενώ ήδη οι γυνάικες ήταν μόνες τους και σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση λόγω της βίας που είχαν δεχθεί, δεμένες στους χώρους που είχαν πραγματοποιήσει τα ερωτικά ραντεβού τους! Απο την οικογένεια της Αλβανής, απέσπασαν ως λύτρα με πρόφαση την “απαγωγή” της, για να την απελευθερώσουν, €1.000.

Από Αστυνομικους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, συνελήφθησαν (04/02) οι δύο Βούλγαροι. Όπως διακριβώθηκε, διατηρούν βεβαρημένο ποινικό μητρώο, καθώς στο παρελθόν έχουν απασχολήσει επανειλημμένα για ποινικά αδικήματα. Ο “εμπνευστής του αρρωστημένου σχεδίου σε βάρος των τριών ιερόδουλων, φέρεται να έχει συλληφθεί με τρία διαφορετικά ονοματα και ηλικίες από 40- 44ετών, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές. Ενώ ο 35άχρονος ομοεθνής συνεργός του, έχει καταδικαστική απόφαση για δουλεμπορική διακίνηση λαθρομεταναστών και εμπορία ναρκωτικών ενώ έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Σε βάρος των δύο Βούλγαρων, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ έχει υποβληθεί αίτημα έκδοσης σχετικής διάταξης δημοσιοποίησης των στοιχείων τους από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.