Αθήνα: Διακινούσαν ναρκωτικά στο κέντρο και διατηρούσαν αποθήκες – καβάτζες στη Δυτική Αττική

Είχαν δημιουργήσει οργανωμένο δίκτυο προμήθειας, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες (08/05) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, τρία άτομα εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, ως μέλη εγκληματικής ομάδας με δραστηριοποίηση στη διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η σπείρα είχε συγκροτηθεί τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2019, με σκοπό την κατ’ επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Κολωνού και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες μετέφεραν και αποθήκευαν σε χώρους “καβάτζες” στον Κολωνό και το Περιστέρι, όπου προέβαιναν στη νόθευση το διαχωρισμό και τη συσκευασία σε “φιξάκια”, τα οποία διέθεταν στο δίκτυο “πελατών” που είχαν αναπτύξει.

Σε συντονισμένες έρευνες σε πέντε οικίες, μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν, 617γρμ MDMA, 448γρμ SΚUNK, 27γρμ κοκαΐνης, 8 ηλεκτρονικές ζυγαριές, χρηματικό ποσό €22.860 καθώς και αυτοσχέδιο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης και  πλήθος συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.