Αθ.Δρούγος: Έχουμε μπλέξει άσχημα… Το ΝΑΤΟ έχει άλλους στόχους στο Αιγαίο όχι τους διακινητές…|ΑΠΟΨΗ*

-Αναμένεται μεγάλη υποτροπή στην Συρία. Έχουν φύγει τούρκοι αξιωματικοί από Α.Θράκη και Στρατηγείο Κων/Πολης για κάτω. (Γνωρίζω 3 αξιωματικούς που ήταν σπουδαστές σε διαλέξεις μου).
-Οι Ντοϊκοί θεωρούν ότι μεταξύ δύο συμμάχων δεν τρέχει τίποτα. Αν κάτι συμβεί θα κινηθούν ποντιοπιλατικά. Το ΝΑΤΟ θα πει: “Να τα βρείτε”. Επίσης το ΝΑΤΟ και η αμερικανική αεροπορία δεν δέχεται τα 10νμ ως εθνικό μας εναέριο χώρο…

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ… ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟΣ…ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΜΕΣΑ

1)Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΜΙΝΙ ΑΡΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ/ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ…..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ….ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ….ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ;

2)ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ….ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ….ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ….ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ)…/ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΘΡΟ. .

3)Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΙ-24 “ΚΡΥΒΕΤΑΙ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ(ΚΑΙ ΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ….). ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ 34 ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΕΔΩ… ΗΔΗ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ).ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑ Η ΑΓΚΥΡΑ…..ΑΛΛΟ ΑΝ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΟΥΝΕ….

4)Η ΜΟΝΙΜΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ-2 ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΚΣΑΖ(ΕΝΑΝΤΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ). ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΑΛΑΜΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

5)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ….ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΡΩΣΙΑΣ….Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ , ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΣΠΑΝΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ….

6)Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ FRONTEX. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ……

7)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…..ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ.(ΓΝΩΡΙΖΩ 3 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ)…/Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΡΙΝ -4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ…(ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΡΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙΣ)..

8)ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΟΧΕΥΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΟΝ ΓΓ/ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΟΡΒΗΓΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ. . ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΊ…..ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ…ΟΙ ΔΕ ΚΑΝΑΔΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΟΥΣ….ΣΤΟ ΧΑΛΙΦΑΞ.

9)ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΔ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΙ…..ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ-ΔΙΑΣΩΣΗ/ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ…..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…..ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ..(Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ …ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ..)…ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ….

10)ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΟΝΤΙΟΠΙΛΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΕΙ…ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ…..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ 10νμ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΑΓΚΥΡΑ.

11)ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΤΑ/ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…..ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.

12)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ‘ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ.”…ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ…./ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ….ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ….ΑΝΗΣΥΧΩ….ΠΧ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ….

13)ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ…..

14)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ ΜΙΛΑΝΟΥ-ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΡΑΜΣΤΑΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS /ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΣΕ ΛΙΒΤΗ/ΒΕΓΓΑΖΗ/ΚΗΡΥΝΑΙΚΗ,

15)ΤΕΛΟΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΣΕ ΝΑ ΑΙΓΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΠΧ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.(ΘΕΤΙΚΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ). ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ….

16)ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡ-ΣΑΒ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ “ΝΤΑΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΚΛΠ”.(ΕΚΕΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΕΡΙ-ΛΑΒΡΩΦ-ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ-ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ-25 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΡΑΤΩΝ-24 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ /ΝΑΤΟ- ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ-ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ-ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ-Ο ΚΟΥΡΔΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΠΑΡΖΑΝΙ-Ο ΣΟΡΟΣ-Η ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ-Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΠΟΥ 350 ΑΤΟΜΑ. (46 ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ). ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ….

17)ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΧΘΕΣ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑ. ΛΑΘΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ-ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ. ΣΤΑ 10ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ…..

18)Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΟ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. 42 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΡΑΛΛΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΒΕΡΩΦ-ΤΟΣΙΤΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟ ΤΟΥ 1974 ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ….

Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΝΤΑΒΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΑΤΣΙΟΥ…ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ). ΣΧΕΔΙΟ ΡΟΤΖΕΡΣ/ΝΤΑΒΟΥ-ΧΕΗΓΚ.

ΤΟ 2008 ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΒΕΡΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΛΕΞ ΧΕΗΓΚ ΚΑΙ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΡΟΤΖΕΡΣ. ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΧΑ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΡΟΤΖΕΡΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ….ΑΥΤΑ

________
*espekm.gr