Αστυνομικός σε έλεγχο στο Γονίδη: “Να σας ζητήσω την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; – Ρε φίλε λες να τις έχω καμια εβδομάδα στο αυτοκίνητο και να τις κάνω βόλτα;”

Σε μπλόκο για την εφαρμογή των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού σταμάτησαν για έλεγχο το Σταμάτη Γονίδη και ο διάλογος ήταν…. απολαυστικός

Οι Αστυνομικοί σταμάτησαν τον λαϊκό τραγουδιστή ενώ οδηγούσε σε δρόμο της Γλυφάδας, και είχε βγει μαζι μς τη σύζυγό του για να αγοράσουν .. σπανακόπιτες.

Τον αστείο διάλογο που είχαν ο τραγουδιστής με τους Αστυνομικούς μετέφερε η σύζυγός του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, σε ανάρτησής της ως .. αυτόπτης του περιστατικού.

“Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός “Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;” Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα. Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε; Σταμάτης: Ναι… Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας; Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; Σταμάτης: Ρε φίλε λες να τις έχω καμια εβδομάδα μες στο αυτοκίνητο και να τις κάνω βόλτα;”.