Αστυνομικός προκάλεσε τροχαίο, εγκατέλειψε και συνελήφθη υπό την επήρεια αλκοολ.

Προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, ενώ εκτός υπηρεσίας, οδηγούσε  το ΙΧΕ ιδιοκτησίας του, εγκατέλειψε το σημείο, εντοπίσθηκε από κλιμάκιο της Τροχαία, και στον έλεγχο αλκοτεστ, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοολ.

Συνελήφθη (13/09) με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 24χρονος Αστυφύλακας, ύστερα από τροχαίο με δίκυκλο, στη Λ.Αλεξάνδρας.
Ο Αστυνομικος, εκτός υπηρεσίας, με το αυτοκίνητό του, συγκρούσθηκε με δίκυκλο κινουμενο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι. Από τη σύγκρουση, οι δύο αναβάτες του δικύκλου τραυματίσθηκαν ελαφρά, ενώ ο Αστυνομικός οδηγός του οχήματος ο οποίος προκάλεσε ο τροχαίο, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος. Ύστερα από αναζητήσεις Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών/Τ.Ο.Τ.Α. το όχημα του εντοπίσθηκε και  ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που υποβλήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος και συνελήφθη.
Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο 24χρονος Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε παράλληλα η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.