Αστυνομικός “μητέρα της καρδιάς” για δύο νήπια παιδιά κρατούμενης ενώ ήταν έγκλειστη, της τηλεφώνησαν στη γιορτή της μητέρας!

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε το πρωί ανήμερα στη γιορτή της μητέρας, ήταν “έκπληξη” για την Αστυνομικό

Βρέθηκε να είναι “μητέρα της καρδιάς”, σε δύο νήπια αγόρια, όταν η μητέρα τους οδηγήθηκε στη φυλακή και παρέμεινε σε κατάσταση εγκλεισμού. Σήμερα τη σκέφτηκαν και κάλεσαν την Αστυνομικό για να της πουν “Χρόνια Πολλά μαμά”!!

«Ξυπνάω, βλέπω αναπάντητη από άγνωστο αριθμό, καλώ και ακούω: “Χρόνια Πολλά μαμά”!!… Δύο παιδικές φωνούλες να φωνάζουν και να μαλώνουν στο τέλος: “Μαμά, μου πήρε το κινητό”.. Αυτά τα δύο είναι ο Άγγελος και ο Κωνσταντίνος- Γαβριηλ, ακόμα αβάπτιστος. Τα γνώρισα όταν είχαμε κρατούμενη την μητέρα τους και με την εμπιστοσύνη της, του Διοικητή μου και του τότε Διευθυντή με ενημέρωση και θετική γνωμοδότηση Εισαγγελέα, τα πήρα εγώ μέχρι να αποφυλακιστεί.
Λάτρεψα το γεγονός ότι όταν ρώτησα τα παιδιά μου ΑΜΕΣΩΣ είπαν: “Εννοείταιιιιι ρε μάνα, ρωτάς;”.. Είχε πλάκα όταν βγαίναμε έξω σε παιδότοπους οι πέντε μας και ο κόσμος έλεγε: “το πρώτο ίδιο με σένα, το δεύτερο όχι, το τρίτο όχι αλλά το τέταρτο φτυστό!!”
Μπορεί πρόσφατα να έχασα παιδί, αλλά ο Θεός με ευλόγησε με δύο βιολογικά, με δύο παιδιά της καρδιάς και με έναν παλίκαρο που μου χάρισε ο άντρας μου.
Γ.Μ.

ΥΓ. Ναι, εμείς οι “μπάτσοι” κάνουμε τους “γύφτους” παιδιά μας να μας φωνάζουν μαμά… Και τότε δεν ήταν κάτι που έκανα μόνη, ένα περιπολικό που τους είχα ζαλίσει: “ελάτε το μωρό ανέβασε πυρετό, χρειάζεται Νοσοκομείο” και οι συνάδερφοι ήταν μαζί μου στην Παιδιατρική, μήπως χρειαστώ κάτι, Δικηγόροι και ιδιαίτερα η Ζ.Τ να μου αγοράζει γάλατα, και ο ίδιος ο πρόεδρος Εφετών να επιμένει να μάθει πόσα ξόδεψα σε ρούχα..
ΥΓ2. Δεν υπάρχουν γυφτάκια, δεν υπάρχουν μαυράκια, δεν υπάρχουν πακιστανάκια, είναι όλα παιδιά του Κυρίου και δικά μας. Και πάλι χρόνια πολλά».