“Αστυνομικός, «μετανάστης» & «πολυεργαλείο», εξιλαστήριο θύμα, κάνει το καθήκον του προστατεύοντας την κυβέρνηση που αρνείται να τον προστατέψει”|ΑΠΟΨΗ*

..”Περνάμε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους για τον Έλληνα Αστυνομικό, που έγινε «μετανάστης» … καθώς το προσωπικό δεν επαρκεί και αναλαμβάνει δύο και τρία καθήκοντα ταυτόχρονα, που έγινε εξιλαστήριο θύμα γιατί κάνει το καθήκον του προστατεύοντας την κυβέρνηση που αρνείται να προστατέψει αυτόν”..

image

Πριν λίγο άρχισαν να μαζεύονται οι συνάδελφοι στην Αθήνα. Εμείς που σε λίγο πιάνουμε βάρδια είμαστε μαζί τους ακόμα και αν δεν μπορέσαμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Δυστυχώς η υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων και πολλών άλλων Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης δεν επέτρεψε σε μένα και σε πολλούς ακόμα συναδέλφους να χρησιμοποιήσουμε ακόμα ένα ρεπό για να παραβρεθούμε στον αγώνα μας.
Και από δω όμως στηρίζουμε την ΠΟΑΣΥ και όλους τους συναδέλφους που κατάφεραν να δώσουν το παρόν.
Πενθούμε για τις υπερωρίες, για τον ζήλο, για την υπερεργασία, για το φιλότιμο που δείξαμε και δεν εκτιμήθηκε από τους κυβερνώντες. Περνάμε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους για τον Έλληνα Αστυνομικό, που έγινε «μετανάστης» πηγαίνοντας από hot spot σε hot spot για τους «πρόσφυγες», που έγινε «πολυεργαλείο» καθώς το προσωπικό δεν επαρκεί και αναλαμβάνει δύο και τρία καθήκοντα ταυτόχρονα, που έγινε εξιλαστήριο θύμα γιατί κάνει το καθήκον του προστατεύοντας την κυβέρνηση που αρνείται να προστατέψει αυτόν.
Παρόλα αυτά σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων όπως και τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας όταν «εξειδικευμένοι» υπάλληλοι δεν τα κατάφεραν.
Είμαστε εδώ, 365 μέρες το χρόνο, αγωνιζόμαστε κάθε μέρα, φερθείτε μας ανάλογα!


image

*ΚΟΚΟΝΑΣ Αριστείδης,
αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ
Μέλος της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
#ΕΝΩΜΕΝΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ