Αστυνομικοί vs Καλλιτεχνών, Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για τη «Φλόγα»

Με μια πρωτοβουλία έξω από τα υπηρεσιακά «πρότυπα» Αστυνομικοί – συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. από Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικης Αττικής διοργανώνουν  φιλανθρωπικο αγώνα καλαθοσφαίρισης, για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»

image

Με γνώμονα την αρχή της αλληλεγγύης, μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) και εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων νέων Αστυνομικών μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. και της ομάδας των ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, με σκοπό την συλλογή τροφίμων για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
image

“Οι Αστυνομικοί,  είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να εφαρμόζουν όπως και οι υπόλοιποι πολίτες την αρχή της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τους συμπολίτες τους, με τη συμπαράσταση και της δημοτικής αρχής Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, η όποια είναι συνδιοργανώτρια στην όλη προσπάθεια”, αναφέρει ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Χρήστος Συνδρεβέλης.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί (02/04-17.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης ( Άττιδος 1, Βάρη Αττικής) κσι η Είσοδος, είναι ελεύθερη..
Μετά την λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι (Κρητικά – Τζουγανάκης Μιχαήλ, Ηπειρώτικα – Καψάλης Γιάννης, Νησιώτικα – Κονιτόπουλος Βαγγέλης).

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport