Αστυνομικοί, απόστρατοι και εξωτερικοί φρουροί των Φυλακών Τρικάλων έπαιξαν μπάσκετ|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Με πρωτοβουλία του παραρτήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τρικάλων, ένστολοι και εξωτερικοί φρουροί των Φυλακών, έπαιξαν μπάσκετ και οι Τρικαλινοί… προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης..

image

Αστυνομικοί και Απόστρατοι και εξωτερικοί φρουροί των Φυλακών Τρικάλων έπαιξαν μπάσκετ στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης, για καλό σκοπό.

image

Οι θεατές αντί για εισιτήριο, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης. Στόχος των διοργανωτών, η ενίσχυση απόρων οικογενειών του Νομού Τρικάλων.

image

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Θεοχάρης και ο Γραμματέας Αχιλλέας Μπέγας ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες (τις ομάδες IPA Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Βόλου, Θεσσαλονίκης και των εξωτερικών φρουρών- Φυλακών Τρικάλων) και τους Τρικαλινούς που έσπευσαν να προσφέρουν από το υστέρημά τους.
image

Την εκδήλωση, στήριξαν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκης να δίνει το παρών, ο Δήμος Τρικκαίων, εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Τόμι Κυρίτση και τη Μητρόπολη Τρίκκης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Χρυσοστόμου και του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου, γέροντος Εφραίμ.


*trikalavoice.gr