Άστρος Κυνουρίας: Ισόβια στο πατέρα που δολοφόνησε το γιο του- Καταδίκη για όλους τους κατηγορούμενους

Ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Τρίπολης στον 76χρονο πατέρα, ο οποίος ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο του 2014, πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γιο του στην αυλή του σπιτιού τους, στην Μελιγού Κυνουρίας.

image

Το Κακουργιοδικείο Τρίπολης, ύστερα από τετράωρη σύσκεψη (18/12) έκανε δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως, για την ενοχή των κατηγορουμένων και τις ποινές που επεβλήθησαν χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Στον 76άχρονο πατέρα του θύματος, επεβληθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του 39άχρονου γυμναστή, καθώς είχε μεταφέρει τη σορό του δίπλα στην χωματερή του Άστρους, μέσα στον ξεροπόταμο, κι έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του ενώ του επεβλήθηκε επιπλέον ποινή φυλάκισης ενός έτους για οπλοχρησία και δύο έτη για εμπρησμό.

image

Στην γυναίκα του και μητέρα του θύματος, επεβλήθη ποινή κάθειρξης δέκα ετών, με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που θα ασκήσουν οι δικηγόροι υπεράσπισης. Στο άκουσμα της απόφασης, ξέσπασε ενώ φώναζε ότι είναι αθώα.
Στον αδελφό του 76άχρονου, το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και δυο χρόνια για τον εμπρησμό, ενώ στη σύζυγό του επεβλήθη ποινή φυλάκισης δύο ετών

image

Να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport