Ασπρόπυργος: Θύμα άγριου βιασμού απο τον Αλβανό οδηγό, μέσα στο λεωφορείο εταιρείας, βίωσε νεαρή υπάλληλος-Ήταν η πρώτη μέρα της στη δουλειά

Στο νοσοκομείο με αιμορραγία κατέληξε υπάλληλος εταιρείας,  θύμα άγριου βιασμού από τον Αλβανό οδηγό του εταιρικού λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού

Ο Αλβανός οδηγός λεωφορείου μεταφοράς εργαζομένων εταιρείας επιτέθηκε και βίασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/05-06.00) 25χρονη υπάλληλο.

Η 25χρονη κοπέλα περίμενε στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου, το λεωφορείο της εταιρείας που θα τη μετάφερε με συναδέλφους της στα γραφεία. Με πρόσχημα ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο, τής ζήτησε να αποβιβάσει εργαζομενους στα γραφεία της επιχείρησης και θα επέστρεφε να την παραλάβει.

Τη βίασε, μετά της είπε «ηρέμησε!» και την άφησε στην εταιρεία

Η νεαρή γυναίκα πείστηκε και μόλις ο Αλβανός δράστης επέστρεψε (13/05-06.20) κάθισε στα πίσω καθίσματα, με τον Αλβανό να μεταφέρει το λεωφορείο σε ερημική τοποθεσία, κοντά σε γνωστή μεταφορική εταιρεία και τη βίασε κτηνωδώς. Στη συνέχεια της είπε να ηρεμήσει και την άφησε στη δουλειά της.

Η 25χρονη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αιμορραγία, μετέβη στην Αστυνομία του Ασπροπύργου, κατήγγειλε τον βιαστή της ενώ οδηγήθηκε σε γυναικολογική κλινική για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην εταιρεία και συνελήφθη ο 45χρονος Αλβανός οδηγός ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.