Ασπρόπυργος: Συνελήφθη αθλητής του MMA σε εκτέλεση εντάλματος για επιθέσεις, βαριές σωματικές βλάβες και ληστεία

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, σε εκτέλεση εντάλματος

Σε βάρος του 20άχρονου ομογενή αθλητή του «ΜΜΑ», εκκρεμούσε ένταλμα (27/11), καθώς είχε προσδιοριστεί ως δράτης σε τέσσερις περιπτώσεις ξυλοδαρμού, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Νόμου, βαριές σωματικές βλάνες καθώς ένα από τα θύματα εισήχθη στην ΜΕΘ, και ληστεια κατά συναυτουργία.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής- ομάδα Ασπροπύργου (29/11) εντόπισαν σε καφετέρια της περιοχής τον 20άχρονο ομογενή αθλητή και προχώρησαν σε οργανωμένη επιχείρηση για τη σύλληψη του καθώς λόγω του αθλήματος του, υπήρχε ενδεχόμενο να γίνει εξαιρετικά βίαιος.

Σύμφωνα με το ένταλμα (10/10) στον Ασπρόπυργο, ο 20άχρονος  μαζί με ομάδα περίπου 40 ατόμων συνεπλάκησαν στο 1ο Λύκειο Ασπροπύργου, με έξι Αλβανούς. Με μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα, τραυμάτισαν τους Αλβανούς και μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοοκομείο, ενω τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια ο 20άχρονος ομογενής, αναγνωρίστηκε ως δράστης επίθεσης (15/11) έξω απο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Ποσειδώνος στον Ασπρόπυργο, σε δύο Αλβανούς τους οποίους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπείο της Βούλας, με τον έναν να εισάγεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κωματώδη κατάσταση.

Ο νεαρός αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών, το 2017 είχε συνελήφθη στον Ασπρόπυργο για επεισόδιο με ομάδα Αλβανών. Κατά την παραμονή του στο Αστυνομικό Τμήμα, ύστερα απο έντονο διαπληκτισμό με Αστυφύλακες τους τραυμάτισε με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο .

Σε εκτέλεση του εντάλαματος (30/11) έχει προγραμματισθεί η μεταγωγή του στο Εφετείο ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και στη συνέχεια στην Εισαγγελία, προκειμένου να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.