Ασπρόπυργος: Μπαγκλαντεσιανός ο δράστης της δολοφονίας δύο ομοεθνών του σε κοντέινερ εταιρείας

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η διπλή ανθρωποκτονία, σε χώρο εταιρείας στον Ασπρόπυργο

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία ως δράστης της διπλής δολοφονίας δύο ομοεθνών του, ωστόσο ο ίδιος έχει διαφύγει στη χώρα του. Κατά την εξέταση των πειστηρίων και προανακριτικού υλικού, διακριβώθηκε η παρουσία του 33χρονου στο χώρο, ενώ κατά την αποχώρησή τους εντοπίσθηκε ως αναβάτης ποδηλάτου. Ως κίνητρο της δολοφονίας αποδίδεται η ληστεία, καθώς προέκυψε κίνηση λογαριασμού σε ανάληψη χρημάτων ύψους €3000 ,ωστόσο κατά την εξερεύνηση του χώρου δεν εντοπίσθηκαν χρηματικά ποσά.

Οι δύο Μπαγκλαντεσιανοί, είχαν εντοπιστεί (14/09 2020) νεκροί στα κρεβάτια τους, μέσα σε δύο διπλανά κοντέινερ, τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί διαμορφωμένα ως οικίες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφεραν τραύματα από μαχαίρι, ενώ προέκυψε, ως δράστης ο 33χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος εργαζόταν μαζί με τα θύματα.

Σε βάρος του Μπαγκλαντεδιανού, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή ενώ το ένταλμα σε βάρος του έχει μετατραπεί σε διεθνές.