Ασπρόπυργος: Φωτιά μαίνεται σε εργοστάσιο ξυλείας

Το εργοστάσιο με έδρα τον Ασπρόπυργο κατασκευάζει παλέτες και η φύση των υλικών που είναι αποθηκευμένα τροφοδοτούν την φωτιά και δυσχερένουν το έργο της κατάσβεσης

(22/09-06.40) Λόγων της εκδήλωσης της πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στον Ασπρόπυργο έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επί της οδού Μεγαρίδος από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. ΝΑΤΟ.
Επί της οδού Χίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Γεωργίου και επί της οδού Μεγαρίδος από τον αριθμό 188, έξωθεν της εταιρείας ΣΙΔΜΑ, ενώ οι οδηγοί ενεργούν αναστροφή προς Λ. ΝΑΤΟ

Η φωτιά ξέσπασε (22/09-02:30) τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, σε εργοστάσιο ξυλείας που κατασκευάζει παλέτες και προκαλεσε κινητοποίηση της πυροσβεστικής .

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 26 οχήματα ώστε να περιορίσουν το μέτωπο να μην εξαπλωθεί  σε παρακείμενες εγκαταστάσεις, καθως το εργοστάσιο ξυλείας γειτνιάζει με εργοστάσιο χρωμάτων. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις πραγματοποιούν περιφερειακά ρίψεις νερού καθώς είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσουν, καθώς ανά διαστήματα σημειώνονται μικρές εκρήξεις.

Ένα ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο, έκταση που καταλαμβάνει το εργοστάσιο έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική η κατάσβεση είναι δύσκολη, με τις φλόγες να ξεπερνούν τα 10 μέτρα, ενω και οι καπνοί είναι εξαιρετικά πυκνοί και υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Απο την Τροχαία πραγματοποιούν  διακοπή και εκτροπές κυκλοφορίας στην οδό Μεγαρίδος.