ΑΣΟΕΕ: Ένταση απο αντιεξουσιαστές και “αλληλέγγυους” με Αστυνομικούς

Στον προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εισέβαλλαν ταραξίες του “χώρου”

(15/07-23.00) Δοκάρια, μπουκάλια και εύφλεκτο υγρό “ορφανα” εντόπισαν οι Αστυνομικοί  έξω από την ΑΣΟΕΕ και πρόκειται να διαβιβαστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια .

(15/07-22.00) Δυο προσήχθησαν στην Κρατική Ασφάλεια και κρατούνται στη ΓΑΔΑ καθως σύμφωνα με τις μαρτυρίες απέρριπταν πέτρες στους Αστυνομικούς. Σε βαρος τους εχει σχηματιστεί δικογραφία .

Ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου και “αλληλέγγυοι “πραγματοποίησαν αυτοσυγκέντρωση και με προς την ΑΣΟΕΕ, εισέβαλλαν στο Πανεπιστημιακό Άσυλο.  Οι ταραξίες επιχείρησαν να στήσουν αυτοσχέδια οδοφράγματα, ωστόσο οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν με χρήση χημικών και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε  .

Το απόγευμα, οι ομάδες των “αλληλέγγυων” και των αντιεξουσιαστών, συμμετείχαν σε αντισυγκέντρωση υπέρ των λαθρομεταναστών στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου κάτοικοι (15/07-18.30) είχαν εξαγγείλει συγκέντρωση αντιδρώντας στην υποβάθμιση της περιοχής τους από την υποκινούμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών.

Στη συγκέντρωση των κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα και Βικτωρίας παρέστησαν ο Βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος άκουσε και παράπονα από τους συγκεντρωμένους για την πολιτική της Κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και ο επικεφαλής της παράταξης Έλληνες για την πατρίδα , Ηλία Κασσιδιάρη με την ένθερμη υποστήριξη των κατοίκων του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.