“Ας σταματήσουμε να συγχέουμε Αστυνομικούς με τηλεοπτικά πρόσωπα. Είναι άδικο και προσβλητικό για τους πραγματικούς Αστυνομικούς”

Η εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας στα Γλυκά Νερά και η σύλληψη του καθ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος από το ΥΔΕΖΙ και τη ΔΕΕ προκάλεσε στο σχόλιο του πρώην ΥΔΕΖάρχη Υποστράτηγου ε.α της ΕΛ.ΑΣ

Ο Γιώργος Παπασηφάκης, Υποστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ, διετέλεσε προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, μέχρι την αποστρατεία του, το 2018, με δεκάδες συλλήψεις και εξιχνιάσεις των Υπηρεσιών του με τους Τμηματάρχες να τον περιγράφουν ως “ήρεμη δύναμη” καθώς πάντα έβρισκε τις λύσεις σε θέματα που ανέκυπταν.

Με αφορμή την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ο Υποστράτηγος ε.α Γιώργος Παπασηφάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Επειδή από χθές, αλλά και γενικά το τελευταίο διάστημα πολλά λέγονται και γράφονται.

Η ΥΔΕΖΙ γενικότερα (Ανθρωποκτονιών, Διαρρηκτών και Εκβιαστών) και στην συγκεκριμένη περίπτωση το Τμήμα ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ, έχουν διαχρονικά αποδείξει την αξία, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του προσωπικού τους. Είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ για τους οποίους τίποτα δεν είναι αδύνατον!!!

Ήταν, είναι και θα είναι μακράν η καλύτερη και ικανότερη υπηρεσία της Αστυνομίας!! Μόνο σεβασμός αξίζει σε όλο το προσωπικό!!!! Και εμπιστοσύνη!!! Αμέριστη!!Τώρα και πάντα!!!

Και κάτι τελευταίο, ας σταματήσουμε να συγκρίνουμε και να συγχέουμε Αστυνομικούς με τηλεοπτικά πρόσωπα.
Είναι άδικο και προσβλητικό για τους πραγματικούς Αστυνομικούς!!! Με την αγάπη και τον σεβασμό μου», καταλήγει με νόημα ο πρώην ΥΔΕΖάρχης.