“Ας αποφασίσουν αν και τι Αστυνομία θελουνε και να αφήσουν την πολιτική με τους Αστυνομικούς”|ΑΠΟΨΗ*

Η απόφαση για τη μετακίνηση τεσσερων Αστυνομικών και του επικεφαλής Αστυνόμου της διμοιρίας ο οποίος και ανέλαβε την ευθύνη για την επιχειρησιακή διαχείριση της διμοιρίας του, προκάλεσε την αγανάκτηση των υπηρετούντων στη ΔΑΕ .

image

Δεν κάνεις την δουλειά σου, μιλάνε για αναλγητη και παθητική αστυνομία. Κάνεις την δουλειά σου, μιλάνε για βίαιους και αντιδημοκρατικους αστυνομικους. Επιτέλους ας αποφασίσουν τι είδος αστυνόμευσης θελουνε και ας αφήσουν τα επικοινωνιακά τερτιπια εις βάρος των συναδέλφων.


Κάθε που έχουμε επεισόδια μας “χρεώνουν”.. γιατί δεν τραυματίστηκαμε γιατί επιστρέψαμε στα σπίτια μας.. γιατί φοράμε τη στολή και από τη νομιμοποίηση της πολιτείας έχουμε οριστεί να αποκαταστήσουμε την τάξη…Ας μας πουν αν θέλουν την Αστυνομία. Αν δεν τη θέλουν να μας καταργήσουν. Αλλά να μας εξηγήσουμε προιος θα εφαρμόζει το Νόμο και την Τάξη σε αντίστοιχες ενέργεια σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και της δημόσιας Ασφάλειας.


Διαμαρτυρήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ κατα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,και αποφάσισε την απομάκρυνση απο τα ΜΑΤ που θα καταργούσε αλλα τωρα την προστατεύουν μα κλούβες γύρω απο τη Βουλή και το Μέγαρο!!!


Γιατι στρουθοκαμηλίζουμε; Ο αξιωματικός στο κέντρο θα σου πει τι να κανεις; Μήπως να μας πάρουνε και απο το χεράκι; Ας είμαστε σοβαροί απέναντι σε πολιτικάντικες που δεν ξέρουν να ειναι ηγέτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τιποτα και κανέναν. Εμείς είμαστε εκει εμείς κινδυνεύουμε και εμείς πράττουμε οπως καλυτερα μπορούμε. Ας μην μας το στερήσουν αυτο οπως πολλα αλλα.


Οταν βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία , στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ βρίσκονται αξιωματικοί από τροχαία, ασφάλεια,άμεση δράση , Δίας, ο ΓΑΔΑ ή και ο υποΓΑΔΑ, εισαγγελέας κ ο εκφωνητής που διαβιβάζει στο κανάλι μέτρων. Έχουν τα μόνιτορ με καμερες κ τα τηλέφωνα κ ανάλογα διατάζουν. Εννοείται ότι εμείς ειμαστε στο δρόμο. Εμείς ζούμε, αισθανόμαστε κ βιώνουμε τις συνθήκες των οδομαχιών! Αλλα ολα γίνονται διότι πιθανότατα οι συνάδελφοι δεν εκτέλεσαν αυτά που διαβιβάστηκαν. Εννοείται ότι πραξανε πρωτίστως για τη σωματική τους ακεραιότητα! Εύγε! Αλλα έρχεται μετα η απογοήτευση κ η μη θέληση για ζήλο οταν ταλαιπωρούνται κ στοχοποιούνται άδικα!Χανεις το κέφι, το μεράκι, την όρεξη για δουλειά! Αρα χρειάζεται αυτός που έχει γενικό πρόσταγμα να βιώνει τις συνθήκες κ να επιλαμβανεται από το πεζοδρόμιο, δίπλα στον απλό αστυνομικό! Ολα τα παραπάνω κατα την πολύ ταπεινή μου άποψη!


ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΛΟΓΑ…..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ……ΝΟΡΜΑΛ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝΕ……… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΛΑΔΗ?ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΕΣΑΝΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…………ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ????ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.


*σχόλια Αστυνομικών