«Ας αφήσουμε πλέον τους συναδέλφους μας , να «μιλήσουν» με την Ψήφο τους»

Συνδικαλιστική ανακοίνωση σε απάντηση της ΔΕΚΑ Β/Α Αττικής από το απερχόμενο ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής, ενόψει των εκλογών στα πρωτοβάθμια την Αστυνομικών

«Με μεγάλη συμπάθεια διαβάσαμε τη σημερινή «Ανακοίνωση- Κάλεσμα» με τον τίτλο «ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;» της Δ.Ε.Κ.Α. Β/Α Αττικής η οποία αναρτήθηκε την 24/05/2016. Με όλο το σεβασμό και τις ευχές μας εν όψει των αυριανών μας εκλογών, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση :
Α) Κυρίαρχο όργανο κάθε συνδικαλιστικής οργάνωσης είναι η Γενική Συνέλευση.
Β) Όλες οι αιτιάσεις της ανακοίνωσης για «Διαδικασίες fast track…….. για κατάργησης προεκλογικής περιόδου….. κλπ» είναι καθόλα οψιγενείς και ουδέποτε προβλήθηκαν στην τελευταία Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.
Γ) Η Γ.Σ. των μελών αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία ότι οι φερόμενες «νέες» εγγραφές υπηρετούντων στην Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων δεν είναι δυνατόν να γίνουν δεκτές τώρα και πρέπει να ανασταλεί προσωρινά η εγγραφή τους γατί,
1. Ο κάθε συνάδελφος της Δ.Ε.Υ. που επιθυμεί να είναι μέλος της Ένωσης και να συμμετέχει στη διαδικασία του «εκλέγειν» πρέπει να προσκομίσει ο ίδιος την αίτηση εγγραφής ή άλλος πλην όμως πρέπει να είναι νόμιμα επικυρωμένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής.
2. Ο ίδιος πρέπει να προσκομίσει και βεβαίωση διαγραφής του από την προηγούμενη Ένωση που ανήκε, καθώς βάσιμα πιθανολογήθηκε ότι όχι απλώς δεν διαγράφηκαν από την Ένωση τους αλλά ψήφισαν κιόλας σε γενόμενες πρόσφατες εκλογές.
3. Δεν περιποιεί τιμή και δεν είναι και πολύ ωφέλιμο για τη δημοκρατική ανέλιξη του συνδικαλιστικού μας κινήματος κάποιοι , πολλές φορές και ακούσια να «εμφανίζονται» νεοεγγραφέντες  λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και νεοδιαγραφέντες λίγε ημέρες μετά τις εκλογές.

Για όλους του παραπάνω λόγους η Γ.Σ. αποφάσισε έτσι. Σε κάθε όμως περίπτωση αυτός ο αριθμός ήταν ελάχιστος και μόνον λόγοι αρχής , νομιμότητας και δημοκρατίας το επέβαλλαν να ανασταλούν και όχι λόγοι σκοπιμότητας όπως αφήνει να εννοηθεί η ανακοίνωση της νεοεμφανιζόμενης «γραμματείας» της Δ.Ε.Κ.Α. Β/Α Αττικής.
Για τα υπόλοιπα που διατείνεστε ας αφήσουμε πλέον τους συναδέλφους μας , αύριο 25, Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 του Μάη να «μιλήσουν» με την Ψήφο τους».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος
ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος
ΜΑΝΙΑΤΗΣ Παντελής
ΝΤΟΒΑ Πολυξένη
ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Στέργιος
ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ Γεώργιος
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Δημήτριος
ΓΕΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Χαράλαμπος
ΓΟΥΔΟΓΙΑΝΝΗ Μαρία
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος
ΔΕΛΗΣ Λεωνίδας
ΔΕΛΤΣΙΔΗΣ Δημήτριος
ΖΑΧΑΡΗΣ Νικόλαος
ΚΑΣΙΜΗ Βασιλική
ΚΟΛΟΝΙΩΤΗΣ Γεώργιος
ΚΟΝΔΥΛΗΣ Κωνσταντίνος
ΚΟΝΤΑΚΗΣ Λεωνίδας
ΚΟΡΔΙΣΤΑ Θεοπίστη
ΚΟΡΚΟΛΗΣ Βασίλειος
ΚΟΣΙΑΡΑΣ Ηλίας
ΚΟΣΙΑΡΑΣ Συμεών
ΛΑΖΟΣ Ευάγγελος
ΜΑΚΡΗΣ Χαράλαμπος
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος
ΜΠΟΥΓΟΣ Αναστάσιος
ΝΑΣΙΑΚΟΣ Θεοφάνης
ΝΕΣΤΩΡΑ Παναγιώτα
ΞΑΝΘΑΚΗΣ Νικόλαος
ΞΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Πέτρος
ΠΕΤΕΒΕΣ Δημήτριος
ΣΑΪΤΗΣ Θωμάς
ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΣ Ιωσήφ
ΤΣΙΟΥΚΗΣ Θωμάς
ΤΣΙΡΟΖΙΔΗΣ Σταύρος
ΤΣΟΥΚΑΣ Κωνσταντίνος
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δημήτριος
ΧΕΙΜΑΡΙΟΥ Ουρανία