Αριστείδη Μουζακίτη: Σπούδασε στην Πάτρα, αθλητής του ΝΟΠ και του ΟΠΑΘΑ

Τέσσερις ημέρες στη ΜΕΘ ο 4ετής Δόκιμος Ανθυποπυραγός Αριστείδη Μουζακίτη κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του. Αθλητής, Αξιωματικός, με ενεργό κοινωνική προσφορά, όσοι τον γνώρισαν, αναφέρονται σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Ο Αριστείδης διατηρούσε δεσμούς με την πόλη της Πάτρας και συνάδελφοί του έχουν βυθιστεί στο πένθος.
Ήρθε στην Πάτρα από την Κέρκυρα για σπουδές ήταν απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο πυροσβέστης Χρήστος Πετράτος σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι ο Αριστείδης υπήρξε εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα και ως ναυαγοσώστης πραγματοποίησε πολλές διασώσεις.
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΟΠΑΘΑ καθώς ο εκλιπών υπήρξε αθλητής του.
“Δυστυχώς ήρθαν τα άσχημα μαντάτα….ο ανθυποπυραγός Αριστείδης Μουζακίτης (35 χρόνων) που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα του καθήκοντος στις φωτιές Ζευγολατιού Κορινθίας…..έχασε την μάχη…. Ο Αρης υπήρξε και Εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα, ως Ναυαγοσώστης πραγματοποίησε πολλές διασώσεις….από τους πιο δυνατούς και αγαπητός σε όλους…..κ ως αθλητής του ΝΟΠ κ ΟΠΑΘΑ… Κουράγιο στους γονείς και συγγενείς του…..θερμά συλλυπητήρια σε όλους αυτούς τους Ηρωες του Πυροσβεστικού Σώματος και συναδέλφου μας Καλό Ταξίδι Αρη…”, έγραψε ο κ. Πετράτος αναρτώντας τη φωτογραφία του.
Aθλητής του Ο.Π.Α.Θ.Α Πατρών ο άτυχος πυροσβέστης Αριστείδης Μουζακίτης -Συλληπητήρια του Ομίλου
Ο ΟΠΑΘΑ σε ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Το Δ/Σ , οι αθλητές και τα μέλη του Ο.Π.Α.Θ.Α Πατρών εφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Μουζακίτη Αριστείδη ο οποίος υπήρξε αθλητής του Ομίλου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον δεχθεί.»

____________

* tempo24.gr