Αργυρούπολη: Συνελήφθη ζευγάρι για διακίνηση ναρκωτικών με “επικάλυψη” τη φωτογραφία του Μάρλο Μπράντο από το “Νονό”

Απόφαση προφυλάκισης άκουσε ο νεαρός ενώ η φίλη του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, σε υπόθεση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για διακίνηση ναρκωτικών στα νότια προάστια

Με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ζευγάρι, καθώς διαπιστώθηκε ότι διακινούσε ναρκωτικά στα νότια προάστεια.

Όπως διακριβώθηκε με την κατάσχεση πακέτων με περίπου 2 κιλά χασίς και 20 γραμμάρια κοκαΐνη, το ζευγάρι διέθετε τα ναρκωτικά στις συσκευασίες στις οποίες είχαν επικολλήσει τη φωτογραφία του Μάρλο Μπράντο από την ταινία “Ο Νονός” (σσ ο κινηματογραφικός ήρωας δεν πουλούσε ναρκωτικά) σε “σταμπάρισμα” τυποποίησης των ναρκωτικών που διακινούσαν. Από τη Δίωξη Ναρκωτικών της ΔΑΑ ερευνάται και το ενδεχόμενο το ζευγάρι ως μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών να προωθούσαν αποστολές στην Ευρώπη.

Στην οικία του νεαρού κατασχέθηκαν επίσης και 200 γραμμάρια κατεργασμένη ινδική κάνναβη, χρηματικό ποσό €20.000, καθώς επίσης πιστόλι με 6 σφαίρες . Με τη ποινική σε βάρος του δικογραφία το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, και μετά την απολογία του ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ η φίλη του, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.