Αργυρούπολη: Απολογείται ο κακοποιητής της συντρόφου του- Καταγγελία και από τη μητέρα των παιδιών του για απειλές

Κρατούμενος στο Αστυνομικός Μέγαρο της Αττικής παραμένει ο κακοποιητής σε βάρος της συντρόφου του στην Αργυρούπολη, καθώς έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή για για την κακουργηματική Ποινική Δίωξη που του έχει ασκηθεί

Καταγγελία για απειλές μέσα από τα κρατητήρια της ΔΑΑ, σε βάρος της από τον 46χρονο δράστη βίαιου ξυλοδαρμού της συντρόφου του στην Αργυρούπολη, υπέβαλλε η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει καταθέσει η τελευταία πρώην σύζυγος του 46χρονου, κατά την αναζήτηση και την κράτησή του αυτές τις ημέρες την απειλούσε μέσω μηνυμάτων ότι θα είναι… η επόμενη. Σε τηλεφώνημά του, όπως υποστηρίζει η ίδια, ενώ είχε συλληφθεί, επιχείρησε να την εκφοβίσει. Η ίδια έχει αναφερθεί στη σχέση τους, που ξεκίνησε το 2001 όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και κράτησε 10 χρόνια. Το 2002, μητέρα των δύο ανηλίκων παιδιών τους, δέχθηκε για πρώτη φορά βία από τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με τα όσα παραθέσει, μία από τις φορές που την ξυλοκόπησε, του επιτέθηκε ο σκύλος της οικογένειας, και τον δάγκωσε, με τον 46χρονο να κρεμάει το οικόσιτο ζώο στην πέργκολα του μπαλκονιού, αφού προηγουμένως του είχε βγάλει τα δόντια.

Ο 46χρονος αναμένεται την Πέμπτη (20/01) να μεταγχθεί ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθεί.