Αργυρούπολη: Επικίνδυνοι και προκλητικοί οι Αλβανοί δραπέτες

Τρεις Αλβανοί κακοποιοί απέδρασαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης και αναζητούνται.

Οι τρεις Αλβανοί,ηλικίας 31 ετών, 28 και 24χρονων κατηγορούμενοι για 72 κλοπές σε πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια, έκοψαν τα κάγκελα  στην εσωτερική πλευρά του κρατητηρίου (19/06) και κατάφεραν να διαφύγουν είτε με καταρρίχηση  από την υδροροοή είτε με πτώση από τα οκτώ μέτρα.

FB_IMG_1529401736496

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το πλευρικά Τμήμα των κρατητηρίων από όπου και διέφυγαν οι Αλβανοί δραπέτες βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του σκοπού του τμήματος και η ώρα της απόδρασης προσδιορίζεται σε ώρα που Στην Αστυνομική υπηρεσία υπάρχει μετακίνηση Αστυνομικών.

Αν και το τμήμα των κιγκλιδωμάτων που αφαίρεσαν οι Αλβανοί δραπέτες, Αστυνομικοί επισημαίνουν στο Nantiareport.gr ότι “η εξαιρετική μικρή σωματοδομή τους και η ευελιξία που έχουν αναπτύξει τους “διευκόλυναν” στην απόσταση. Κρίνονται ως επικίνδυνοι και προκλητικοί στους Αστυνομικούς  της ΟΠΚΕ που τους είχε συλλάβει κατά το παρελθόν “

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση αναζητήσεων για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες απόδρασης των Αλβανών κακοποιών.