Άργος: Νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από λαθρομετανάστες με πρόθεση τον ομαδικό βιασμό της

Δέχθηκε επίθεση από πλήθος λαθρομεταναστών, οι οποίοι την εγκλώβισαν με πρόθεση να τη βιάσουν- όπως καταγγέλλει- και στάθηκε τυχερή καθώς ο αδελφός της την εντόπισε και την απομάκρυνε από το χώρο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη αυτό που μου συνέβη. Ξαφνικά εκεί που περπατούσα όρμησαν κατά πάνω μου  τουλάχιστον 6 με 7 άνδρες αλλοδαποί και στα τριάντα μέτρα ερχόντουσαν άλλοι δεκαπέντε. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, αν δεν ερχόταν ο αδερφός μου να με βρει δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να μου είχε συμβεί» περιγράφει η 30άχρονη γυναίκα η οποία είχε βγει από το σπίτι της για να περπατήσει, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19/11) στο Άργος.

Ο αδερφός της 30άχρονης , την απομάκρυνε από τους επίδοξους βιαστές της

«Η αδερφή μου είχε νευριάσει με κάποιο προσωπικό της θέμα και βγήκε έξω από το σπίτι για να περπατήσει  και να της περάσουν τα νεύρα. Η ίδια όμως απομακρύνθηκε από το σπίτι και επειδή εγώ γνωρίζω ότι  τα βράδια κυκλοφορούν Πακιστανοί και Αφγανοί και  δημιουργούν διάφορα προβλήματα  κυρίως σε γυναίκες, ανησύχησα και πήρα το μηχανάκι μου για να πάω να την βρω.
Στο δρόμο συνάντησα την αδερφή μου που την είχαν περικυκλώσει αρχικά πέντε με έξι Πακιστανοί και στα τριάντα μέτρα κοιτάζω ότι ερχόντουσαν άλλοι δεκαπέντε. Κοίταζαν την αδερφή μου από πάνω μέχρι κάτω και κάτι ψιθύριζαν στη γλώσσα τους. Εκείνη τη στιγμή νευρίασα και τους λέω “Τι κοιτάτε, ρε;” και γυρίζω προς την αδερφή μου και  της λέω «ανέβα στο μηχανάκι τώρα, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να μας συμβεί» και φοβισμένη η αδερφή μου ανέβηκε στο μηχανάκι και φύγαμε. Αν δεν πήγαινα να την συναντήσω και να την φέρω πίσω, αυτοί θα την είχαν βιάσει σίγουρα μέσα στα σκοτάδια», υποστηρίζει ο αδελφός της 30άχρονης.

Ο άντρας, επέστρεψε στο σημείο που ειχαν επιτεθεί στην αδελφή του οι λαθρομετανάστες από κοινού με τον αδερφό του και φίλους τους και αναζήτησαν τους λαθρομετανάστες. Στη θέα τους οι λαθρομετανάστες κάλεσαν σε ενίσχυση και άλλους λαθρομετανάστες από παρακείμενο γιαπί, οι οποίοι οπλισμένοι με καδρόνια επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια και τους τραυμάτισαν. Στην άφιξη των Αστυνομικών οι λαθρομετανάστες δράστες της επίθεσης διέφυγαν στην ευρύτερη περιοχή.

«Αυτοί είναι αδίστακτοι, έχουν δημιουργήσει προβλήματα και με άλλες γυναίκες. Βλέπουν μια γυναίκα να οδηγεί με το αμάξι της και της κλείνουν το δρόμο ή κάνουν πως δεν  την βλέπουν  και περπατάνε στη μέση του δρόμου άλλες  φορές πάλι  κυκλοφορούν γυμνοί μπροστά τους και οι γυναίκες τρομάζουν, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα με αυτούς τους ανθρώπους», σημειώνει ο αδελφός της 30άχρονης.

Από προσαγωγές που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30άχρονης αναγνώρισαν τρεις λαθρομετανάστες οι οποίοι όπως προέκυψε  διαβιούν παράνομα στην χώρα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν (20/11) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.