Άργος: Ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε διαμέρισμα με καραμπίνα- Δύο νεκροί, η ετεροθαλής αδελφή του και ο δράστης αυτόχειρας

Κλήθηκε η ΠΥ για κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα- Ένοπλος άνδρας φέρεται να κατέχει καραμπίνα και -μαρτυρίες- αναφέρουν για πυρά από το εσωτερικό του διαμερίσματος.

 (30/09-14.30) Δυο νεκροί εντός της οικίας. Δράστης και αυτόχειρας ο δράστης, νεκρή η ετεροθαλής 11άχρονη αδελφή του.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ: Πρόκειται σύμφωνα με Αστυνομικες πηγες-απο νεότερη ενημέρωση- για 26άχρονο άνδρα ετεροθαλή αδελφό -από τον πατέρα της οικογένειας- οπλισμένος, εισέβαλε στο διαμέρισμα, στην οδό Ομήρου στο Άργος.

Σε κατάσταση αμόκ, προκάλεσε εμπρησμό, με τα ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια και τη μητέρα τους στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πυροβολήσει και δολοφονησε τη 11άχρονη ετεροθαλή αδελφή του .

Στο διαμέρισμα οικογένειας σε διάσταση, στο οποίο διαβιούν τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, (30/09-14.30) εισέβαλε νεαρος ανδρας (μέλος της οικογένειας) με καραμπίνα.

Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες, ενημερώθηκαν απο περιοίκους για εκκλήσεις σε βοήθεια της μητέρας ενώ στο διαμέρισμα ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο άνδρας πυροβόλησε και στο διαμέρισμα υπάρχει νεκρό μέλος της οικογένειας ενώ αποδίδεται στον ένοπλο άνδρα να προκάλεσε εμπρησμό από πρόθεση εντός της οικίας πριν πυροβολήσει.

Σε εξέλιξη επιχείρησή της ΕΛ.ΑΣ