Αργολίδα: Απανθρακώθηκε οδηγός σε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων- Νεκρή και η δεύτερη οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με τη σύγκρουση δύο οχημάτων, στην Εθνική Οδό Άργους Μυκηνών. Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου.
(01/12-22.20) Νεκροί και οι δυο οδηγοί των οχημάτων στο τροχαίο δυστύχημα ανάμεσα σε Ανυφί και Χώνικα.  Πρόκειται για την 24άχρονη οδηγό του ΤΟΥΟΤΑ Μαρίνα Σαϊσανά από το Ανυφί, και τον 66άχρονο καθηγητή Ευάγγελο Κουτρουμπή οδηγό του MERCEDES από το Ναύπλιο.

Στο ύψος της διασταύρωσης για την Παναγία Βασέρκα, πριν το χωριό Μοναστηράκι, στην Εθνική Οδό Άργους Μυκηνών (01/12-19.45) οδηγός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα για να αποφύγει αδέσποτο σκυλί ενήργησε απωθητικό ελιγμό.
Ο 66άχρονος οδηγός του (Mercedes) αυτοκινήτου που ακολουθούσε, για να αποφύγει τη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, βγηκε στο αντίθετο  ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα (Toyota) το οποίο οδηγούσε 24άχρονη και είχε κατεύθυνση προς Άργος, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο οδηγός εγκλωβιστηκε στην καμπίνα του οχήματός του, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Αργολίδα_Τροχαίο
Στο σημείο εσπευσαν 10Πυροσβέστες από τις Υπηρεσιες του Άργους και του Ναυπλίου, με 4 οχήματα, πληρώματα της Τροχαίας και διασώστες του ΕΚΑΒ.
Σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου η 24άχρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου  (Toyota) .