Αργυρούπολη: Τραγική ιστορία ο θάνατος των δυο ηλικιωμένων

Ανατρέπονται τα δεδομένα για το θάνατο των δύο ηλικιωμένων τους οποιους εντόπισε νεκρούς ο γιος τους, στην Αργυρούπολη.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε τριόροφη μονοκατοικία επί της 25ης Μαρτίου στην Αργυρούπολη  (02/02-12.00) όταν ο γιος τους δε βρήκε ανταπόκριση στις κλήσεις του, καθως τους αναζητούσαν δευ ημέρες. Οι συνομηλικοι ηλικιωμένοι, 79 ετών ήταν νεκροί στο υπόγειο η γερόντισσα και στο υπνοδωματιο ο συζυγος της. Ο γιος τους μπήκε στο σπίτι παραβιαζοντας το πισω παράθυρο και ήρθε αντιμέτωπος με τους νεκρούς γονείς του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών και τη νεκροψία του ιατροδικαστή  εκτιμάται ο θάνατος του 79άχρονου να ήταν αιφνίδιος, καθως ειχε υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις καρδιάς ενω έφερε ένα τραύμα στο φρύδι. Η 79άχρονη έπασχε από αλσχάιμερ εξετάζεται να πέθανε πριν το σύζυγός της, ο οποιος την εντόπισε νεκρη ενώ φέρεται να είχε ένα τραγικό δυστύχημα στις σκάλες του σπιτιού.  Ο 79άχρονος εκτιμάται ότι επιχείρησε να ζητήσει βοηθεια ωστοσο λογω της κατάστασής του, ενδεχομένως ένα ακόμα καρδιακό επεισόδιο, δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με το γιό τους, από τη στεναχώρια του, επέστρεψε στο κρεβατι οπου και κατέληξε ειτε απο το τραυμα ειτε απο παθολογικα.

 Σύμφωνα με Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, το σπίτι είναι κλειδωμένο από μέσα και δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης καθώς όπως δήλωσε ο γιος των ηλικιωμένων το πίσω παράθυρο του σπιτιού παραβιάστηκε από τον ίδιο, στην προσπάθειά του να μπει  στο σπίτι.

Αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να προσδιορισθούν ακριβώς τα αίτια θανάτου των γερόντων