“Άρχισε σταδιακά η μετεγκατάσταση του όρχου Πειραιά”

Με αφορμή τη μετεγκατάστασης του ορχου της ΑΔ, σχόλιο του Αντιπροέδρου Νομικών της ΕΑΣΥ Παναγιώτη Κυριακάκου

“Επί σειρά ετών (περίπου 10 χρόνια) η Άμεση Δράση ήταν υποχρεωμένη να σταθμεύει τα οχήματά της στην περιοχή του Πειραιά κάτω από μια γέφυρα που της είχε παραχωρηθεί εντός του λιμένος Πειραιώς. Ενας χώρος που όχι μόνο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ασφαλείας, αφου πρόσβαση εντός του λιμανιού είχε ο καθένας, αφετέρου και οι συνάδελφοι που είχαν επιφορτιστεί το θέμα της διαχείρισης (χρεώσης-αποχρέωσης)των οχημάτων περιπολικών και δικύκλων της ΔΙ.ΑΣ -ΖΗΤΑ, στεγάζονταν μέσα σε κοντέινερ.

Απο χθες λοιπόν άρχισε σταδιακά η μετεγκατάσταση του όρχου σε ένα κτίριο επί της οδού Θηβών στην περιοχή Νίκαιας Ρέντη. Ενα κτίριο με υπόγεια πάρκινγκ αρκετά σύγχρονο όπου τα οχήματα θα βρίσκονται εντός κλειστού χώρου και οι συνάδελφοι θα εκτελούν υπηρεσία σαφώς σε καλύτερο περιβάλλον. Επίσης η προστασία των οχημάτων θα είναι πολύ καλύτερη (ελαστικά-αμαξωμα) αφού αυτά δεν θα είναι εκτεθειμένα μόνιμα στις καιρικές συνθήκες οι οποίες ως γνωστόν τα φθείρουν αρκετά..

Είναι προφανές πως υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στο προσωπικό μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη και αναμένουμε απ’ την διοίκηση της υπηρεσίας να συνεχίσει την προσπάθεια αναβάθμισης σε εγκαταστάσεις και εκπαίδευση αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.”