Απολογείται ο Ρούμπεν Σεμέδο στην Ανακρίτρια- Στον Εισαγγελέα και ο Jeff Benedith κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Μετά την προθεσμία που έλαβε ο Πορτογάλος αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον της 21ης Ανακρίτριας να απολογηθεί καθώς και ο Νιγηριανός Jeff Benedith με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού στην καταγγελία 17χρονης

Στην 21η Ανακρίτρια οδηγείται- Τρίτη (31/08) – ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη για ομαδικό βιασμό μετά την καταγγελία 17χρονης. Ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται και ο 40χρονος Jeff Benedith καλλιτεχνικός manager traper απο τη Νιγηρία σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης, παρουσία ψυχολόγου, μετέβησαν με φίλη της και τον Νιγηριανό καλλιτεχνικό manager Jeff Benedith με το όχημα του Ρούμπεν Σεμέδο από παραλιακό μπαρ στον Ωρωπό στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα και τη βίασαν. Για την καταγγελία έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Ο συνήγορος του Πορτογάλου, Σταύρος Γεωργόπουλος, πως ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού. Ενώ φέρεται να είχε δηλώσει η 17χρονη στο Σεμέδο ότι είναι ηλικίας 19 ετών.

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος, Σταύρος Γεωργόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν “βόλτες” μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ», πρόσθεσε ο συνήγορος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

«Δεχόμαστε μια επίθεση», υποστήριξε ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν οχλήσεις και προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για εκβιασμό του ποδοσφαιριστή.

Η 17χρονη υποστηρίζει ότι ήταν σε «κωματώδη» κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ και αποσύρθηκε για να κοιμηθεί στο υπνοδωμάτιο του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Εκεί αρχικά βρέθηκε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, και στη συνέχεια ο Νιγηριανός ο οποίοι υποστηρίζει προχώρησαν στο βιασμό της.

Τους ισχυρισμούς της 17χρονης φέρεται να επιβεβαίωσε και η 16χρονη φίλη της με την οποία διασκέδαζαν μαζί στο beach bar του Ωρωπού πριν καταλήξουν τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου (28/08), στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο στη Γλυφάδα.